Het Verleidingseffect – verhalenbundel

In Het Verleidingseffect (Kate Paris) verdwijnt Mila’s blijdschap over haar nieuwe baan meteen als de directeur van ontwerpbureau BRAND haar uit het team zet. Dezelfde avond neemt ze wraak. Aangemoedigd door haar vriendinnen doet ze iets wat ze nooit van zichzelf had verwacht. Mila zal deze man laten voelen dat er met haar niet te spotten valt. Maar wie is daar uiteindelijk het slachtoffer van?

Lottes leven is vastgelopen in Een diep Verlangen (M.P. Hofstee) en daarom besluit ze om een voetreis te ondernemen vanuit Amsterdam naar Santiago de Compostela. De reis wordt nog spannender als de knappe Ben halverwege opduikt. Maar hij heeft zo zijn eigen duistere redenen om deze voetreis te ondernemen.

Als Lisa in Dit is Liefde (Tamara Haagmans) een lootje bij de plaatselijke scoutingvereniging koopt, doet ze dat meer als gift dan om daadwerkelijk te winnen. Als dan blijkt dat ze de eerste prijs – een parachutesprong! – heeft gewonnen, staat ze dan ook niet echt te trappelen. Eigenlijk is de knappe instructeur de enige reden die ze kan verzinnen om de sprong ook echt te wagen. Maar is hij wel de juiste persoon voor haar?

Het Verleidingseffect is het resultaat van de zomer-schrijfwedstrijd van uitgeverij Tinteling Romance.

  • Auteurs: Kate Paris, M.P. Hofstee, Tamara Haagmans
  • ISBN: 9789462544475
  • Bindwijze: paperback
  • Omvang: 168 pagina’s
  • Prijs: 15,95
  • Status: verschenen
  • Datum: augustus 2015

Het leven van een boekenworm

Ik moet zeggen dat de scenes tussen Mila en Lars echt uit het boek spatten. Ik lees niet zo vaak romantische verhalen waar ook erotiek in zit maar dit verhaal smaakte echt naar meer.

De Boekensalon

De romantische verhalen, met veel vrouwelijke aankleding en seks, worden terecht beschouwd als een tussendoortje dat weet te ontspannen. Vlot geschreven, in een traditionele stijl, met leuke vondsten en accent op de fysieke aantrekkingskracht.

Het Verleidingseffect koop je bij:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *