Het Verleidingseffect – kort verhaal

Mila’s blijdschap over haar nieuwe baan bij een prestigieus reclamebureau verdwijnt meteen als ze dankzij directeur Lars zonder pardon uit zijn team wordt gezet. Tijdens een avondje stappen neemt ze wraak. Maar de vraag rijst wie daar uiteindelijk het slachtoffer van is.

Als Mila een verklaring krijgt voor Lars’ gedrag, beseft ze dat ze misschien te snel en te hard heeft geoordeeld. Ze doet er alles aan om haar fouten te herstellen, maar of Lars bereid is haar te vergeven, is nog maar de vraag.

  • Auteur: Kate Paris
  • ISBN: 9781370848591
  • Bindwijze: e-book
  • Omvang: 65 pagina’s
  • Prijs: GRATIS
  • Status: verschenen
  • Datum: augustus 2015

Ivette met een i

Het verhaal over Mila, Het Verleidingseffect, is er één over liefde voor een ander (en wat voor één! Aantrekken en afstoten, maar toch zo geïnteresseerd in elkaar blijven dat je hier maar mee dealt), maar ook vechten voor wat je zelf waard bent. Je mag trots zijn op je dromen, deze vol overtuiging najagen als het je passie betreft en nadenken over de toekomst. De harde wereld van het (zaken)leven kan hier echter soms op een eigen manier een stokje voor proberen te steken, en dan is het aan jou hoe je hiermee omgaat en hoe je je eigen draad weer weet op te pakken.

Ik vond dit een enorm sterk gegeven van het verhaal in het geheel; je hunkert, net als Mila, naar haar eigen succes en hoopt zo ontzettend met haar mee, dat je de onmacht in haar situatie voelt en met haar mee wil denken hoe ze weer verder kan gaan met het naleven van haar passie. Al is het natuurlijk wel lastiger dan gedacht wanneer je, behalve je eigen passie, ook een andere passie (de liefde) tegenkomt… Maar in sommige gevallen werkt dit soms beter dan je in eerste instantie misschien had gedacht!

Het leven van een boekenworm

Ik moet zeggen dat de scenes tussen Mila en Lars echt uit het boek spatten. Ik lees niet zo vaak romantische verhalen waar ook erotiek in zit maar dit verhaal smaakte echt naar meer.

Het korte verhaal ‘Het Verleidingseffect’ kun je nu gratis lezen op iTunes en Kobo.

Ja, ik wil dit verhaal nu lezen op Kobo!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *