Een ondertoon van liefde – volle overgave

Als ik het doek dat voor de deur van de wijnkelder hangt opzij duw, voel ik me net Assepoester in de verkeerde film. De goede fee is gekomen en heeft me alles gegeven wat ik nodig heb om mijn prins te bereiken, inclusief een prachtige rode baljurk en hoge zilveren hakjes, maar de prins is vergeten dat hij verliefd is en zwiert met de boze stiefzuster door de balzaal.

Net als Ivy denkt haar ‘lang en gelukkig’ met Alexander te hebben gevonden, werpt een echo uit het verleden een schaduw over hun relatie. Opnieuw staat Ivy voor de keuze: vluchten of vechten voor alles waar ze van houdt.

Tegelijkertijd worstelt ze met het geheim van Rosie. Waar ligt haar loyaliteit? Bij haar nieuwe vriendin of bij jeugdvriend Bernd? Als de situatie zowel op haar werk als bij Bernds Club Inked escaleert, besluit Ivy terug te keren naar de plek die ze zo lang heeft vermeden. Maar de familie Ford laat haar niet los.

Volle Overgave is het tweede deel uit de serie Een Ondertoon van Liefde en het vervolg op Zoet Verlangen. Beide delen zijn ook als paperback verkrijgbaar.

  • Auteur: Kate Paris
  • ISBN: 9781370448326
  • Bindwijze: e-book (ook als paperback verkrijgbaar)
  • Omvang: 163 pagina’s
  • Prijs: 3,13
  • Status e-book: verschenen op 1 juni 2017
  • Status paperback: verschenen op 10 juni 2017

Hebban.nl – Tamara Haagmans

‘Een ondertoon van liefde ‘ is de debuutroman van Kate Paris.

Ik had het genoegen het boek te mogen proeflezen, en kwam tot de plezierige conclusie dat ik me ontzettend kon inleven in de hoofdpersonen. Niet omdat ik van wijn hou (Ik drink niet) of omdat ik Sommelier wil worden, maar omdat de personages zulke ‘echte’ mensen zijn. Als ik iets belangrijk vind in een boek is het wel dat er echte mensen inzitten, die echte dingen meemaken. Voor mij hoeven ze geen helicopter te hebben en miljoenen op de bank, als ze een verleden hebben en zelfs iets minder leuke karaktertrekjes.

Zelfs voor iemand die niets met wijn heeft is het verhaal van Ivy en Alexander (En ook een beetje dat van Bernd) een heerlijk boek, het is romantisch en bij vlagen erotisch, en je wil maar steeds verder lezen omdat je wil weten wat er nou precies aan de hand is, en waarom het allemaal mis is gegaan. Of er wel iets mis is gegaan. Toen ik er eenmaal aan begon heb ik het niet meer aan de kant gelegd tot ik het uit had.

Hou je van dit genre, dan moet je dit heerlijk romantische boek zeker in je vakantiekoffer stoppen!

Dit e-book koop je net als de papieren versie onder meer bij:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *