Een ondertoon van liefde – zoet verlangen

Ik ben op twee plaatsen tegelijk als ik me omdraai en struikel op hetzelfde moment het restaurant en mijn hotelkamer in. In die laatste gooi ik mijn koffer op het bed en kwak alles erin wat ik bij me heb. Iemand roept me, bonst op de deur. Ik schuif snel het veiligheidskettinkje ervoor en ga bovenop mijn koffer zitten in een poging hem dicht te krijgen. Ik kijk in de ogen van Alexander, maar zie die van Olivier. Ik stap langs hem heen en ren zo hard als ik kan het hotel in Aspen uit. In Hotel Ford houd ik nog steeds krampachtig de klink van de deur vast.

De dag waarop Ivy Jansen haar grootste ambitie waar zou maken, werd de dag waarop ze alles verloor. Haar toekomstdroom. Haar grote liefde. Haar zelfvertrouwen. Gebroken vlucht ze vanuit Amerika terug naar Nederland, waar ze veiligheid zoekt in de nachtclub van jeugdvriend Bernd. Haar collega’s ontdekken al snel dat ze een bijzondere gave heeft als het aankomt op het herkennen van wijn en verleiden haar tot het spel ‘The kiss of the bottle’.

Ongewild trekt ze hierbij de aandacht van Alexander Ford, manager van het exclusieve Hotel Ford. Hij biedt Ivy een baan aan als sommelier in zijn restaurant en confronteert haar zo onbewust met een verleden dat ze zo krampachtig probeert te vergeten. Al snel gaat Ivy niet alleen helemaal op in haar nieuwe werk, maar ook in de relatie met Alexander, die haar precies lijkt te geven wat ze nodig heeft.

  • Auteur: Kate Paris
  • ISBN: 9781370449491
  • Bindwijze: e-book (ook als paperback verkrijgbaar)
  • Omvang: 158 pagina’s
  • Prijs: 2,24
  • Status e-book: verschenen op 1 juni 2017
  • Status paperback: verschenen op 10 juni 2017

Hebban.nl – Tamara Haagmans

‘Een ondertoon van liefde ‘ is de debuutroman van Kate Paris.

Ik had het genoegen het boek te mogen proeflezen, en kwam tot de plezierige conclusie dat ik me ontzettend kon inleven in de hoofdpersonen. Niet omdat ik van wijn hou (Ik drink niet) of omdat ik Sommelier wil worden, maar omdat de personages zulke ‘echte’ mensen zijn. Als ik iets belangrijk vind in een boek is het wel dat er echte mensen inzitten, die echte dingen meemaken. Voor mij hoeven ze geen helicopter te hebben en miljoenen op de bank, als ze een verleden hebben en zelfs iets minder leuke karaktertrekjes.

Zelfs voor iemand die niets met wijn heeft is het verhaal van Ivy en Alexander (En ook een beetje dat van Bernd) een heerlijk boek, het is romantisch en bij vlagen erotisch, en je wil maar steeds verder lezen omdat je wil weten wat er nou precies aan de hand is, en waarom het allemaal mis is gegaan. Of er wel iets mis is gegaan. Toen ik er eenmaal aan begon heb ik het niet meer aan de kant gelegd tot ik het uit had.

Hou je van dit genre, dan moet je dit heerlijk romantische boek zeker in je vakantiekoffer stoppen!

Dit e-book koop je net als de papieren versie onder meer bij:

BewarenBewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *