Preview ‘Een omweg naar geluk’ (2)

Een nieuwe preview van ‘Een omweg naar geluk’.

Preview nieuwe roman

Lees hier alvast een klein stukje uit mijn nieuwe roman: ‘Een omweg naar geluk’ (verschijnt zomer 2018).

Eindoordeel leesclub Hebban

“Kate Paris heeft een prachtige schrijfstijl en alleen de term “sprookje” zou het boek zeker tekort doen. Het is een mooi liefdesverhaal. Met veel liefde voor de wijn en liefde…

‘Een ondertoon van liefde’ in Hebban.nl leesclub

Mijn debuut komt in de leesclub van Hebban.nl! Lees je mee?

Gastblog: Show do(n’t) tell

Voor Leesclub van lettervreters De perfecte buren schreef ik een gastblog. Over je eigen schouder zoenen en andere zaken die met zichtbaarheid te maken hebben. ‘Wat doe jij nou?’ Man en ik…

Blogtour: dag 8

Vandaag sluiten we de blogtour af met de super recensie van Leesclub van lettervreters De perfecte buren. Mijn wangen gloeien van alle complimenten! Ik hoop jullie allemaal volgend jaar net zo blij te maken met de roman over Olivier!

Noorwegen

De liefde voor Noorwegen deel ik met Heleen van boekenblog Boekenrupsjenooitgenoeg. Ze stelde me er een heleboel leuke vragen over.

Blogtour: dag 7

De een-na-laatste, ongelooflijk mooie, review voor ‘Een Ondertoon van liefde’ van Boekenrupsjenooitgenoeg.

Wijn en dates – door BrightBlueBooks

Het is altijd wel ergens vier uur! En (bijna) vakantie, met lekker zwoel zomerweer, picknicken en heerlijke zwoele avonden. In het kader van de blogtour gingen de dames van Bright Blue Books los op Ivy’s passie: de ideale wijn bij de ideale gelegenheid!

Blogtour: dag 6

“Een ondertoon van liefde vertelt het verhaal van een jonge vrouw die worstelt met een grote deuk in haar vertrouwen en loyaliteitsgevoel richting haar familie.” Lees hier de recensie van Bright Blue Books.